Winst tegen Brussel Beavers 12-10

Zaterdagavond 15/10/2016 was één van de spannendste herenmatchen ooit.
Brussels Beavers, de kampioen van 2015 en vice-kampioen van 2016, is een sterke ploeg met vele binnen- en buitenlandse talenten. Een niet te onderschatten tegenstander dus.

Met de ondergaande zon in de ogen begonnen we om 18u aan de match. De eerste twee kwarten gingen gelijk op tussen ons en de Brussel Beavers, maar de Beavers konden hun voorsprong nooit verder uitbouwen dan 2 doelpunten verschil. In de tweede kwart hadden wij constant het balbezit en domineerden wij het spel.
Dankzij de stop clock regel van de dames hadden we iets langer gespeeld dan voorzien. Maar niemand klaagde, want we gingen er echt beiden voor.

In de tweede helft bleven de doelpunten afwisselend aan beide kanten vallen. Maar vanaf we gelijk maakten ging we volledig voor de winst. Daarna maakten we nog 3 doelpunten, waarop de Brussels Beavers er maar 1 konden tegenscoren. We hebben de match gewonnen met 12-10.

Voor de match sprak onze coach de wijze raad dat het team dat voor elke grondbal vecht, kalm blijft, positief blijft en ervoor blijft vechten als team de match zal winnen. En dat hebben we als team gedaan. Iedereen is erin blijven geloven, we hebben hard gevochten voor elke grondbal, we zijn kalm gebleven en ons niet laten opjutten, ons spel gespeeld en het afgemaakt.

Related posts